καλή λευτεριά

έτσι μου εύχονται οι παλιές στο skype, αλλά δεν ξέρω τι εννούν, μια χαρά ελεύθερη νιώθω και τώρα, όποτε θέλω πηγαίνω για καφέ, για ψώνια, για βόλτες, κοιμάμαι και ξυπνάω κατά βούληση ή βαρεμάρα, κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα και μια γρήγορη έρευνα στις εξαφανισμένες φίλες μου δεν θα μπορώ να κάνω με την ίδια ευκολία όταν έρθει ο μικρός άνθρωπος.

Speaking of whom, στις 35 εβδομάδες κύησης έχει αποφασίσει πως το αγαπημένο του σημείο να τεντώνει τα πατουσάκια είναι εκεί που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται τα πλευρά μου. Τέτοια μάχη για prime real estate δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει, τα πατουσάκια του εναντίον των ζωτικών οργάνων μου και όλα μαζί εναντίον των πλευρών. Μια χαρά.

Να μαστε λοιπόν φίλη, εδώ σε ένα καινούργιο blog για μικρούς ανθρώπους και πρησμένους αστραγάλους, αλλά μη μου ανησυχείς, δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω ποτέ λέξεις όπως “ζουζουνάκι” και ό,τι κάνει ομοιοκαταληξία. Ούτε θέλω να σου γράψω οδηγούς και συμβουλές για το τι να κάνεις εσύ και τα πλευρά σου όταν έρθει η μεγάλη ώρα. Ξέρω ότι ήδη έχεις πήξει από αυτήν την ξερολίαση —η οποία παίρνει ολοκαίνουργιες διαστάσεις όταν ξεστομίσεις πρώτη φορά το “είμαι μάνα και ξέρω”. Απλώς, να, όπως και στο άλλο ημερολόγιο που μοιραζόμαστε τα ζόρια της ξενιτιάς και της ζωής μακριά, έτσι κι εδώ, ήθελα να μοιραστώ αυτήν την καινούργια περιπέτεια μαζί σου.

Μιλώντας για περιπέτειες, δεν έχεις νιώσει την χαρά της εγκυμοσύνης μέχρι να στηρίξεις μπολ με δημητριακά στην κοιλιά σου. Το πρωινό στο κρεβάτι δεν είναι ποτέ ξανά το ίδιο.

Advertisements

4 thoughts on “καλή λευτεριά

    • Καλημέρα φίλη! Για σένα δουλεύω, να μου στέλνεις ό,τι ερωτήσεις έχεις από εβδομάδα σε εβδομάδα, είμαι ειδική πια σου λέω. Φιλιάκια πολλάααααα!

  1. Και δως’του το scroll down στον reader να βρω το σπεσιφικ ποστ. Λέω δε μπορεί, τέτοιο μαντάτο θέλει όχι δικο του ποστ, δικό του blog! Και φυσικά ως συγγραφέας που σέβεται το αναγνωστικό κοινό του, είσαι one step ahead. Συγχαρητήρια για το χαρμόσυνο γεγονός, a.k.a. The Bun. Τώρα είσαι και επίσημα μέλος της γενιάς ‘μάνα blogger’ – εκ του μάνα ρειβερ. Τις ευχές μου και στον Mr. Right και να του πεις οτι ίσως για πρώτη φορά τα βιβλία του δε θα μπορούν να τον βοηθήσουν ή να απαντήσουν ερωτήματα όπως, γιατί κλαίει;! Είμαι σίγουρος οτι θα τα πάτε σουπερ, αυτό το μωράκι είναι πολύ τυχερό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά, θερμές ευχές στην νέα σας περιπέτεια. Πολλά φιλιά.

    • Ευχαριστούμε πάρα πολύ!
      Και γελάω μόνη μου για το σχόλιο με τα βιβλία, γιατί πίστεψέ με, ΗΔΗ προσπάθησε να βρει τον τόμο με τις σωστές απαντήσεις, αλλά φευ! δεν υπάρχει.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s