το πάρτι

εχθές που λες έκλεισε ο μικρός άνθρωπος τις περίφημες 40 ημέρες και για να γιορτάσουμε τον χώσαμε στο σλινγκ και τον πήγαμε στο housewarming παύλα hanukkah πάρτι του φίλου Χάρι.  Εκεί όλοι θαύμασαν το ήσυχο παιδάκι μας, αλλά εμείς ξέραμε την αλήθεια: είχε σοκαριστεί τόσο από την καινούργια εμπειρία με τις φωνές και τις μουσικές και τα φώτα που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Μέχρι να αποφασίσει πέρασαν 3 ωρίτσες, αρκετές για να πιουν και να φάνε ο μπαμπάς και η μαμά.

Φίλη μου, τι να σου πω, το να έχεις και πάλι κοινωνική ζωή μετά από έξι σχεδόν εβδομάδες στο σπίτι (άντε και στο πάρκο απέναντι) είναι εξίσου σοκαριστικό και για κάποιον πολύ μεγαλύτερο από 40 ημέρες. Μέχρι να αποφασίσω πώς να αντιδράσω (να κλάψω; να τους αγκαλιάσω όλους και να τους φιλήσω; να πιω γκλουβάιν σαν να μην υπάρχει αύριο;), πέρασε η ώρα και έπρεπε να φύγουμε πριν ο μικρός άνθρωπος γίνει κολοκύθα.

με μεγάλη υπερηφάνεια, πρέπει να δηλώσω ότι έκλαψε μόνο ΑΦΟΥ φύγαμε από το πάρτι, κοινωνικό το παιδί μας, σαν κι εμένα μην τον ματιάσω, αν είχε μοιάσει στον πατέρα του θα είχε κλειστεί σε ένα δωμάτιο και θα διάβαζε.

IMG00974-20121207-2112

Advertisements

2 thoughts on “το πάρτι

  1. 7 εβδομάδων και ενώ τα απογέματα μας ταράζει στο κλάμα, όποτε έρθει κανας άνθρωπος για καφέ παναγίτσα…
    Προσπαθούν να μας βγάλουν ψεύτες!

  2. ναι, παιδί μου, έχουν καταχθόνια σχέδια οι μικροί άνθρωποι! Καλά κουράγια πάντως, να θυμάσαι πως όλα αυτα τα κλάματα και τα νεύρα είναι προσωρινά και θα τα ξεπεράσει. Και τα απογεύματά σας θα ξαναγίνουν ανθρώπινα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s