στον αέρα

η diaper bag ζυγίζει περισσότερο από τις βαλίτσες μας, τσεκάρουμε συνέχεια τις λίστες για να βεβαιωθούμε ότι δεν ξεχάσαμε τίποτα, φτάνουμε στο αεροδρόμιο πολύ νωρίς, τρώμε πρωινό ξεθεωμένοι ήδη στην αίθουσα αναμονής. Είναι η πρώτη μας πτήση με τον Μικρό Άνθρωπο, φύγαμε για Καλιφόρνια φίλη, πάμε στο Σαν Φρανσίσκο να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας, δηλαδή ο Σύζυγος έχει συνέδριο, εγώ μόνο ήρθα for the fun of it.

η προετοιμασία για να πετάξεις 5,5 ώρες με ένα μωρό θυμίζει λίγο την τρέλα της τελευταίας εξεταστικής πριν το πτυχίο. Όταν σε έχουν δεχτεί για μεταπτυχιακό και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τελειώσεις. Με καλό βαθμό. Ενώ ισορροπείς πάνω σε ένα unicycle. Με το ένα χέρι δεμένο πίσω (εντάξει σταματάω εδώ, το κατάλαβες νομίζω).

και εκεί στον αέρα, όταν κλαίει ένα άλλο μωρό στην καμπίνα κι εσύ θέλεις να σταυροκοπηθείς που δεν είναι το δικό σου, καταλαβαίνεις ότι όλη αυτή η τρέλα που προηγήθηκε ήταν κάπως υπερβολική, αυτός ο μπόγος που ροχαλίζει στην αγκαλιά σου κάτω από την κόκκινη κουβέρτα της Delta είναι ο καλύτερος ταξιδιώτης του κόσμου.

Κι αυτή η diaper bag με τα 8739875987698347 παιχνίδια για να τον απασχολήσεις; Ε, έβγαλε όλη την πτήση παίζοντας με ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι νερού.

Advertisements

One thought on “στον αέρα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s